pondelok 11. novembra 2013

11.11.

Oh hell no.. Ja som zo začiatku dňa úplne na to zabudol, že dnes je môj najhorší deň v roku. A zas sa to len potvrdilo. Nejak sa mi dnes vôbec nedarilo a ešte som sa aj zle vyspal..

..ale aspoň som si nezlomil nos (reference na 11.11.2007). A tak teraz len sedím a rozmýšľam..veď tým sa nemôže nič pokaziť, huh? Aký deň ste mali vy? Dajte nejaké dobré správy:)

6 komentárov:

  1. sorry for stalkin.
    1. dnes je medzinárodný deň instantnej ruky
    2. mala som hrozný deň
    3. dúfam, že autoškola tiptop.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 1. instantnej ruky? nechcem vedieť, čo to má znamenať
      2. well, same for me. not much to say about that.
      3. hej, autoškola vyzerá fajn zatiaľ;)

      Odstrániť
  2. ešteže som tu prišla pred školou, lebo po nej sa na dobré správy zmôžem ťažko. oblasť "šťastie" mi v mozgu vypĺňa momentálne hlavne uspokojenie nad ostrosťou vlastných lakťov. kto má kosti, dostane sa (hlavne tá chrbtová je dôležitá :D ). a len tak bajočko, prečo práve 11.11. je tvoj zlý deň?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež by som sa chcel tešiť z ostrých lakťov:( ževraj mám, ale mne sa to nezdá:(
      long story short: 11.11.2007 som si zlomil nos, o rok na to črevná chrípka, rok bol kľud, rok na to som zase ochorel a potom 2 roky ticho pred búrkou..a teraz viacmenej škola, ale mohlo to dopadnúť aj horšie. takže overall sa možno odosobním od tej nálepky na tento deň. dúfam, že som to teraz nezakríkol a 11.11.2014 bude peklo:D

      Odstrániť
    2. to je také... neviem, pokladať kvôli tomu tento deň za nešťastný je pre mňa zbytočné, ale asi si mal rád svoj nos no :D ber to pozitívne, možno sa do dvetisícštrnásteho zabijeme/vyhubíme alebo niečo ;)

      Odstrániť
    3. samozrejme, mohli sa postávať aj všelijaké horšie veci, ale jednoducho tento deň mi utkvel v pamäti ako jeden z tých najhorších v roku. a nieže by som mal rád svoj nos, ale je tak akosi mojou charakteristickou črtou, keďže je dosť výrazný:D a nebolo to najpríjemnejšie ten pobyt v nemocnici..ale inak stotožnili som sa s týmto dňom ako tým najhorším ešte za čias, keď som dosť negatívne zmýšľal..ale už to je lepšie, snažím sa brať aj negatívne veci pozitívne:)

      Odstrániť